Tipuri de raclete pentru gheață. Ce variantă cumpărăm?

Tipuri de raclete pentru gheață. Ce variantă cumpărăm?
Racletele pentru gheață sunt nelipsite din orice autoturism, fie el mic sau mare. Sezonul rece nu poate fi lipsit de gheață și implicit de prietenele noastre, racletele. De cele mai multe ori, cumpărăm acest tip de produs din impuls, constatând lipsa lor la inceputul zilelor de ingheț. Cu toate acestea, este important să alegem o racletă de calitate, care să ne ofere un sprijin eficient în dezghețarea autoturismului nostru și să reziste la condițiile climatice dure. În această privință, există mai multe opțiuni disponibile pe piață, precum raclete telescopice, cu manușă sau simple.

Prin acest material, dorim să-ți oferim niste idei despre cum poți utiliza aceste produse, ce variante recomandăm, precum și o notă, pe care o putem acorda în urma comercializării și testării acestora.
 
Racleta telescopică pentru gheață (10/10)

Racleta telescopică este de departe cel mai practic produs pe care il poti găsi pe piață. Utilizăm acest produs de mai bine de 3 ani si suntem extrem de satisfăcuți de calitatea si practicalitatea lui.
Avantaje
- Dacă masina este parcată lateral, iar una din laturi este greu accesibilă, din cauza primei benzi de circulatie, poți dezgheța parbrizul si luneta de pe trotuar, fără a risca pătrunderea pe carosabil.
- Mătura incorporată scade considerabil timpul de dezapezire. Extrem de mulți oameni aleg să isi dezăpezească autoturismele cu mâna goală sau cu manusa, practică ce poate aduce zgarieturi vopselei si craparea mâinilor.
- Materiale rezistente la socuri. Poți incărca bagaje in portbagaj, fără grija acestei raclete.
- Perfectă pentru orice tip de autoturism.

Racleta cu manusă pentru gheață (8/10)

Acestă racletă este de departe cea mai confortabilă pentu dezghetarea parbrizului, este perfectă pentru persoanele cu piele sensibilă la dfierențe mari de temperatură.
.
Racleta auto pentru dezghețarea parbrizului Alaska(8/10)

Racleta Alaska nu trebuie sa lipsească din portiera autovbehicului tău. Este perfectă ca racletă de rezervă, ocupand extrem de puțin spațiu, putand fi folosită in situații care nu necesită utilizarea racletei telescopice, precum parbrizele de scuter, motocicletă sau masinile din clasa mini.


Tu ce tip de racletă utilizezi?

Suport clienti 10:00 - 17:00

0749068851 office@bratcorom.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!